phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Christina - Direktkod 176

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Christina är en mycket erfaren Spådam som spår i tarotkort!

När du ringer till Christina sitter hon i sin ateljé och har alla sina målarverktyg omkring sig. Hon är genast uppkopplad mot andevärlden när du ringer.

Hon är en självlärd tarottolkare och har arbetat professionellt som rådgivare i 20 år. Hon är även utbildad KBT-terapeut vilket hon har nytta av i sitt dagliga arbete. Hon är ett medium som utbildats av en föregångare i den mediala branschen.

Vår Spådam Christina är en kvinna som rest världen runt och bott på olika kontinenter och hon har tagit med erfarenheter därifrån. Hon vet mycket om olika kulturer och har träffat alla slags människor. Inga problem är för stora för henne och hon hjälper dig med alla dina frågor. Hennes specialitet är graviditeter, där hon även ser kön på barnet. Hon kan även få budskap från djur, som du har omkring dig.

Det som är viktigt för Christina är att alltid ha full fokus på dig som ringer och hon är noga med att samtalet handlar om Dig. Hon är humoristisk och mycket varm och empatisk. Hon är utbildad Reikimaster och naturligtvis får du healing under samtalet om du önskar det.

Hon spår inte i sjukdom och död.

Christina tar samtal på svenska och engelska.

Rekommendation:
När jag ringde till Christina hade jag stora förväntningar eftersom jag visste att hon jobbat i 20 år. Jag kan säga att mina förväntningar överträffades. Hon spådde mig med värme och kärlek och var mycket säker i budskapen. Jag sitter bara och ler, hon är så humoristisk och empatisk och hon sa ärligt allt hon fick fram i sina kort. Mycket positivt bemötande och positiva budskap. Tacksam!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.