phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Cilla - Direktkod 237

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Cilla känner energier och är ett synskt medium.

Vår spådam Cilla har förmågan att flytta fokus och se den miljö där du befinner dig. Hon jobbar mycket med remote viewing, fjärrsyn. Så från sin arbetsplats i huset vid sjön, så kan hon förflytta sig till andra miljöer, se vad som behöver förändras och ta bort blockeringar i energi, och det är även till stor hjälp för att hitta saker och djur som kommit bort.

Cilla sitter i ro och tar emot ditt samtal. Hon har tarotkorten bara som starthjälp när hon ska svara på din fråga, för övrigt använder hon sin starka intuition. Cilla är mångkunnig och arbetar med alla sina förmågor på samma gång. Hon kanaliserar, hör, ser och känner energi. Aha upplevelserna kommer snabbt och hon bara vet. Om andevännerna har något att visa eller meddela så tar hon emot dem.

Cilla tar hjälp av änglarna, och innan hon börjar sitt arbetspass kontaktar hon dem och ber om hjälp och beskydd för att kunna arbeta på bästa sätt. Cilla har svar på de flesta frågeställningar och hon spår dig med värme och glädje. Hon har en naturlig fallenhet för att entusiasmera människor. Svenska och engelska är hennes arbetsspråk och hon spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Det här var en mycket intressant upplevelse och jag fick veta mycket på kort tid. Jag hade säkert kunnat prata med henne i flera timmar för det var så intressant. Cilla är mycket trevlig, glad och rolig att prata med. Särskilt intressant är hennes remote viewing . Att hon har en förmåga som är utöver det vanliga är säkert!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.