phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Diana - Direktkod 168

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Diana talar från sitt eget hjärta.

Vår Spådam Diana, som är en erfaren medial vägledare, har arbetat i yrket i många år och har alltid sina guider med sig. När du än ringer är hon alltid beredd att ta ditt samtal. Hon får in känslor och ibland bilder, och hon har alltid intuitionen påkopplad.

Hon ser till att hålla sina energier rena, så att hon är i balans för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Feng Shui ligger henne varmt om hjärtat och hon har en femårig utbildning i Klassisk Feng Shui. All sin mediala utbildning har hon fått direkt från sina guider. Diana är mycket snäll och hon älskar att hjälpa sina medmänniskor. Hon har en positiv kraft som hon förmedlar. Medialiteten har hon haft sedan barnsben och när hon får direkta budskap så får hon mycket information på samma gång och pratar därför mycket fort. Hon är alltid ärlig, något annat kan hon inte vara, då hon förmedlar direkt från andevärlden.

Ibland har hon drömt om samtalet hon ska ha med dig, och fått budskapen redan i förväg. I det sammanhanget är hon klart hörande.

Diana använder sina tarotkort för att starta igång energiflödet, men för övrigt använder hon inga verktyg förutom sig själv. Healingen använder hon alltid när hon hjälper människor, genom att inge lugn och hopp om att saker och ting alltid blir bättre, oavsett hur livssituationen än ser ut.

Spådam Diana är en medial coach som förstår varför du sitter fast och hon hjälper dig att hitta redskap för att ta dig vidare i din personliga utveckling. Spådam Diana har kontakt med dina anhöriga, men allt sker på deras villkor, så hon får bara budskap om de vill förmedla något.

Rekommendation:
Diana förmedlar en positiv känsla, och hon är mycket ärlig i de svar man får. Hon beskriver händelser och personer exakt och det finns ingen tvekan om, att hon får in rätt person. Hon kunde hjälpa mig i frågor om relationen och även sätta sig in i motpartens situation. En mycket skicklig Spådam måste jag säga, som jag gärna pratar med igen!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.