phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Donia - Direktkod 247

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Donia är en duktig tarottolkare.

När du ringer till Donia så har hon rensat sin kortlek från gamla energier för att ta in just dina energier i korten. Hon sitter vid ett tänt ljus och tonar in på dig, så fort hon hör din röst. Budskapen kommer till henne via korten, via bilderna på korten och genom hörsel och känslor. Hon börjar med att lägga en stjärna med nio kort, sedan drar hon kort på specifika frågor. Hon har stark intuition och vet genast vad hon ska svara dig.

Spådam Donia är en tarottolkare som har hållit på med tarot i många år. Tarotkorten är hennes stora intresse som hon specialiserat sig på. Därför vill hon inte ta anhörigkontakt med andevärlden. Hon letar inte efter djur och saker och hon talar aldrig om sjukdom och död. Donia har polska som modersmål och talar flytande svenska.

Rekommendation:
Donia får in säkra budskap med sina kort. Hon kom direkt in på de väsentliga bitarna i mina frågor. Hon spår dig säkert och med en positiv röst. Jag rekommenderar Donia för att få svar på frågor om kärlek, yrkesliv och andra vägval.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.