phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Duva - Direktkod 243

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Duva blundar inte för sanningen.

Spådam Duva är en glad pensionär som älskar att hjälpa människor. Hon är född medial och har använt sina förmågor genom hela livet i vardagen.

När du ringer till Duva sitter hon i sitt kök med tända ljus. Framför sig har hon många olika tarotlekar, men hon behöver dem inte så ofta, för budskapen kommer snabbt och hon bara vet. Duva är klart hörande, klart seende, får in bilder och känslor och säger det som kommer upp. Hon förmedlar budskapen öppet och ärligt. När hon släpper in andevärlden så kommer många in på samma gång, så hon måste sortera dem och hon får be de flesta att gå, så att de energier som hör till dig blir kvar.

Duva är djurkommunikatör och hittar bortsprungna djur. Hon hittar även försvunna saker. Hennes arbetsspråk är svenska och engelska och hon spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Om du vill ha en stark anhörigkontakt så ska du ringa till Duva! Till mig kom flera anhöriga och hade jag bara haft tiden kunde vi nog ha pratat med hela släkten. Dessutom är Duva väldigt glad och lätt att prata med så det var verkligen en totalupplevelse att ringa till henne!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.