phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Elena - Direktkod 296

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Elena är ett änglamedium.

Spådam Elena är en mycket erfaren spådam och certifierat medium, som arbetar som änglamedium. Hon får budskapen genom sina och dina änglaguider som samarbetar. Hon kan även få kontakt med dina nära och kära i andevärlden. Om det inte blir en direktkontakt så förmedlas budskapen genom änglarna.

När du ringer Spådam Elena sitter hon vid sina tända ljus, med rökelse och sina änglaorakelkort framför sig i ett lugn och mysigt rum, där hon även mediterar. Med sina tarotkort och de starka budskapen hon får, tillsammans med sin intuition, vägleder hon dig. Elena är certifierad som Änglamedium och har även certifikat som Änglahealer. Hon kan ge dig tips på magiska ritualer, och hon är mycket kunnig inom astrologi och numerologi. Spådam Elena vill inte leta efter försvunna saker eller bortsprungna djur. Däremot är hon en duktig djurkommunikatör. Hon spår inte i sjukdom och död.

Hennes arbetsspråk är svenska och engelska och hon tar gärna norska samtal.

Rekommendation:
Elena är verkligen ett proffs som medium, och det märks att hon har erfarenhet av telefonlinjer. Hon vägleder säkert och effektivt, och har en mycket trevlig röst. Hon spådde mig i kärlek och nu väntar jag på att allt ska slå in!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.