phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Elisabet - Direktkod 256

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Elisabet ser färger och kan tyda dina drömmar.

Så fort du ringer till spådam Elisabet, så fokuserar hon helt på dig, hon tar kontakt med de energier som påverkar dig, och arbetet börjar. Elisabet har alltid kunnat vägleda människor i kris och har lång erfarenhet av att spå. Hennes svar kommer snabbt till henne från hennes guider, så att hon vet svaren direkt. Hon är allmänbildad och kan mycket om juridik och företagande. Hennes starkaste sida är att kunna se aurafärger och tyda dem. Hon är också bra på att hjälpa dig tyda dina drömmar. Med hjälp av olika alternativ som presenteras för henne, så kan hon hjälpa dig till att fatta avgörande beslut i livet.

När du ringer Elisabet så sitter hon i ett rofyllt rum med fin belysning. Hon är en god lyssnare och känner in dig med stor empati. Hon är en ren kanal och brukar därför inte använda redskap, men om du vill så tar hon fram sina tarotkort. Hon kan hitta försvunna saker, men letar inte efter bortsprungna djur. Hon spår inte i sjukdom och död.

Hennes arbetsspråk är svenska, men hon välkomnar även norska kunder.

Rekommendation:
Spådam Elisabet är en mogen kvinna som har stor förståelse för olika problem. Hon kände in mina energier och kunde beskriva mig och mitt liv. Hon gav mig goda råd angående mitt yrke och karriär, som var värdefulla för mig att höra!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.