phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Elisabeth - Direktkod 115

Spådam Elisabeth

Lyssna på min presentation.

Vår eftertraktade spådam Elisabeth har arbetat med tarotkort och vägledning i över 20 år.

Elisabeth har ett lugnt sätt och jobbar alltid med hjärtat vidöppet. Hon börjar varje arbetspass med att meditera och kanalisera kontakt med sina andliga vägledare. Hon lägger kort under samtalet och berättar samtidigt fortlöpande vad hon ser och hör kring din situation.

För Elisabeth kommer alla personer hon vägleder nära hjärtat, och hon tolkar också korten med hjärta och känsla. Hon är en ärlig och klarsynt spådam som går rakt på sak och förmedlar den kunskap och information som universum vill att du ska veta just nu!

Makten att förändra ditt liv ligger hos dig, och alla människor har oftast svaren själva men kanske inte ser dem just nu! När det känns som svårast kan Elisabeth hjälpa dig att sortera mellan dina olika valalternativ. Hon är särskilt duktig på frågor som rör kärlek, boende och arbete, och kan också berätta för dig vad djur och växter omkring dig har för andliga budskap till dig!

När Elisabeth arbetar har hon alltid reiki-healingen påkopplad, så healing är något man får automatiskt och helt gratis när man pratar med Elisabeth! Många brukar uppleva att effekten av detta är att man får ett förnyat lugn efter samtalet.

Sammanfattning av vad våra kunder tycker om Spådam Elisabeth:

”När jag ringer till Elisabeth beskriver hon alltid min situation precis som den ser ut, och hon säger saker som stämmer så väl att det nästan känns som om jag pratade med en av mina närmsta vänner som känt mig hela livet. Det är så skönt att höra Elisabeths lugnande röst och få stöd och tröst när jag behöver det som mest, och också så skönt med någon är rak och ärlig och som säger som det är! Efteråt känner jag alltid att jag får tillbaka kraften att ta itu med min situation på nytt. Tror kanske Elisabeth är den snällaste människan på denna jord!”

Vill du prata med Elisabeth? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.