phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Eliza - Direktkod 245

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Eliza har alltid upplevt det andliga.

Spådam Eliza har sedan tidig barndom haft kontakt med det andliga. Det är självklart för henne att förmedla budskap från andra sidan. Hon har haft vägledning som yrke de senaste 20 åren och har arbetat på andra spålinjer och har lång erfarenhet av att vara rådgivare, samtalscoach och spådam.

Där hon sitter vid sitt bord i vardagsrummet har hon ljus tända, men har inga verktyg framme utom en tarotkortlek, vilken hon sällan använder eftersom budskapen kommer till henne helt av sig självt genom känslor, inre bilder, ord, förnimmelser och hörselintryck. Hon använder även sin starka intuition för att få in det hon ska säga. Andekontakter förmedlas om de kommer spontant, vilket de ofta gör.

Spådam Eliza har full tilltro till att de rätta budskapen kommer fram till dig som kund och hon förmedlar dem snabbt och säkert. Hon vill gärna hjälpa dig hitta försvunna saker, och hon vet genast om hon är på rätt spår eller om hon ska släppa det.

Eliza spår inte i sjukdom och död. Hon tar samtal på svenska och norska.

Rekommendation:
Eliza är en otroligt säker spådam som pratar på utan att behöva fråga. Det är som att hon kanaliserar och får bekräftelsen uppifrån. Hon säger de rätta sakerna och man sitter bara och ler. Det var inte sista gången jag ringde till Eliza, det kan jag lova!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.