phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Ellinor - Direktkod 191

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Ellinor är ett välkänt medium med lång erfarenhet.

Spådam Ellinor står och ser ut genom fönstret när hon jobbar, för då har hon bra kontakt med naturen, och framför sig har hon björkar och vinbärsbuskar och får en bra energi. Hon tar ett par sekunder på sig att koppla upp mot det allra högsta genom att tona in på din röst. Universum bestämmer vilka guider hon ska ha till hjälp, och det kan vara Ärkeänglarna, guider, dina guider eller anhöriga som är budbärare. Hon litar på att Universum skickar den som är rätt. När du ringer så är Ellinor beskyddad genom att hon fyllt sig med ljus i alla regnbågens färger. Hon arbetar alltid i ljuset och har ditt högsta bästa i åtanke när hon förmedlar budskapen. När hon spår i kärlek vill hon inte exakt säga hur personen ser ut, för hon anser att det begränsar, men hon kan beskriva alla detaljer runt omkring.

Hon känner snabbt in om du behöver healing och då kopplas den på automatiskt. Ellinor är utbildad Reikimaster. Hon har över 30-års erfarenhet som medium, med storseanser och vägledning både på telefon och direkt med kunden. Hon är klart hörande och klart seende, hon har känsloförnimmelser och hon får svaren tydligt och exakt.

Spådam Ellinor hittar försvunna djur och människor, och får ofta uppdrag att leta efter försvunna saker, ja t.o.m. bilar. Hon kan se allt om tidigare liv och hur det är kopplat med det liv du lever idag. Hon ser orsak och verkan varför du möter personer. Vilka personer som fanns då och som du kopplas med nu.

Ellinor spår inte i sjukdom och död. Förutom svenska spår hon även på norska och förstår finlandssvenska bra.

Rekommendation: Ellinor är en varm person och bästa sättet att beskriva henne är att hon är god. Hon är så kärleksfull så man känner det när man ringer. Hon är otroligt duktig som medium och det finns inga frågor som hon inte kan svara på. På en kort stund lyckades hon få svar på både ekonomi och kärlek för mig. Hon svarade på personliga frågor som ingen tidigare har kunnat ge mig trovärdiga svar på. Hon gjorde det lätt och enkelt. Och när hon såg min far träda fram så kände jag även hans energi. Jag kan verkligen rekommendera Ellinor, det är värt var enda sekund.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.