phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Ema - Direktkod 214

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Ema är en erfaren vägledare.

Spådam Ema har lång erfarenhet av arbete som vägledare och svarar dig säkert på alla dina frågor. Hon älskar sitt arbete med människor. Som sina yrkesmeriter kan räknas hypnosterapeut, coach och föreläsare, samt samtalsstöd i sorgbearbetning.

I sin mediala verksamhet använder hon tarotkort, orakelkort, pendel och runor. Hon sitter på sitt kontor där hon alltid har tända ljus och goda dofter från essensoljor som skapar harmoni. Sina kristaller har hon också alltid med sig. I grunden finns en gedigen utbildning som medium. Hon är utbildad i England och återvänder dit två gånger om året för att vidareutbilda sig. Hon är även regressionsterapeut och trancemedium. Hon svarar gärna på mailfrågor.

Spådam Ema kan hjälpa dig med distanshealing under samtalet om du vill. Hon är ett kanaliserande medium och har en direkt kanal till Källan så du får budskapen snabbt och säkert. Hon kan även göra chakrabalanseringar och utrensning av oönskade energier under samtalet. Anhöriga kan söka kontakt men hon söker inte aktivt upp dem. Ema går aldrig in och tittar på tredje person, och hon spår inte i sjukdom och död. Hon letar inte efter saker och djur.

Hon talar svenska och engelska, och förstår norska.

Rekommendation:
Jag upplever Ema som mycket seriös och säker. Hon är trevlig att prata med och man känner sig omhändertagen. Hon hade mycket bra svar på mina frågor och hon ger ett trovärdigt intryck. I det stora hela är det här en spådam man kan lita på i alla väder!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.