phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Estrid - Direktkod 232

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Estrid är en erfaren spådam som är bra på relationsfrågor.

Estrid har samiska rötter och hon siar om framtiden. Hon är en erfaren spådam som arbetat professionellt på spålinjer i flera år. Hennes mediala gåva går i arv och hon har inte behövt gå kurser utan hon har själv utvecklat sin förmåga under de 30 år som hon hjälpt människor i kris, eller de som behöver allmänna råd.

Spådam Estrid lägger kort för att få in känslor och sedan får hon synintryck och tankar i sitt huvud så att hon bara vet. När du ringer till henne sitter hon, omgiven av bergkristaller och änglar, på kökssoffan och lägger sina kort bredvid sig. Hon vill gärna att du har en fråga eller frågeställning som hon kan ta tag i. Estrid är starkt intuitiv och hon känner av energier. Som redskap har hon sina Ärkeängelkort och Änglasvar. Spontana besök från andevärlden välkomnas och hon framför vad de har att säga dig. Eftersom hon är intresserad av människor så är relationsfrågor hennes specialitet, och hon kommer med konkreta tips på hur man kan förbättra sina relationer. Estrid kan hitta bortsprungna djur och be dem gå hem. Hon är djurkommunikatör. Hon vill inte leta efter saker och hon spår inte heller i sjukdom och död. Hennes arbetsspråk är svenska och engelska.

Rekommendation:
Estrid har svaret i sitt huvud så det framförs på en gång. Det märks att hon är en säker och erfaren spådam som får en att känna sig trygg. Hon kände in mina energier direkt och kunde beskriva mig som person, och även om hur min arbetssituation ser ut. Estrid är rak och ärlig och svaren finns där.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.