phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Evy - Direktkod 112

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Evy ger dig trygghet, gemenskap och värme.

Spådam Evy använder inga kort utan har bara sig själv som verktyg. När du ringer till Evy ser hon bilder och filmsekvenser kopplade till dig och den situation du undrar över, och hon kan även se händelser i förväg.

Evy är ett medium med många olika mediala förmågor. Hon kan prata med andra sidan, kan få kontakt med änglar, hon kan se dåtid, nutid och framtid, och hon kan se dina tidigare liv. Hon är även duktig på att skapa positiva energier som föder fram positivt tänkande. Hon får även kontakt med dina andliga guider, kan ge dig healing på distans samt även rena hus och människor på avstånd. Evy är även bra på att hitta borttappade saker och se var de är. Vid distanshealing kan Evy se bilder av människan hon healar, förklara vilka klädesplagg de har på sig och se saker som finns runtomkring dem.

Evy har varit medial sen mycket unga år, men gör inte stor sak av att hon är medial, utan ser sig själv som vem som helst och skryter inte om sina förmågor. Hon läser inte heller av människor som inte har bett henne om att göra det.

Evys unika styrkor är att hon är ärlig och positiv och aldrig säger saker som gör någon glad utan säger istället alltid säger vad hon ser. Evy överger ingen som behöver henne utan tar hand om dem som söker hennes stöd. Hon dömer ingen och behandlar alla lika. Evy får kan hjälpa dig att se ljuset istället för mörkret, lyfta upp dig och få dig att skratta, och göra om det som känns som svaghet till styrka!

Evy välkomnar alla typer av frågor överlag, men måste hon välja så är det dock frågeställningar som rör vägledning i kärlek och relationer och kontakt med andra sida som ligger henne varmast om hjärtat.

Spådam Evy svarar inte på frågor som gäller sjukdom, barn och graviditeter. Däremot är hon duktig på att läsa av chakran, och kan leda dig in på hälsosamma spår!

Rekommendationer:
När jag pratade med Evy släppte min nedstämdhet direkt, jag kom på mig själv med att sitta och skratta för mig själv och kände mig genuint glad för första gången på lång tid. Det var verkligen som att glädjen kom bubblandes ur mig och jag visste inom mig att allt skulle bli bra! Hon gav mig jättesnabba och konkreta svar på min fråga och inombords fylldes jag av ett jättestort lugn, för nu visste jag precis hur jag skulle göra! Kommer ringa till Evy många många gånger.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.