phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Gun - Direktkod 172

Spådam Gun

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår Spådam Gun är ett kanaliserande medium.

Gun har en lång och gedigen utbildning som terapeut och hypnosterapeut och har jobbat nästan 40 år med människor i kris och mycket svåra situationer, vilket har format henne till en lösningsfokuserad rådgivare och terapeut. Givetvis kan hon använda alla sina kunskaper för att hjälpa dig rätt. Hon har arbetat med människor på olika sätt och har de senaste 5 åren arbetat heltid med kanalisering och rådgivning, och utvecklande coachning per telefon.

Spådam Gun kommer från en familj med nedärvd medialitet och healingförmåga. Hon är en ren kanal och använder inga andra redskap än sig själv. Hon kan göra långa själsliga resor för att se till dig och hjälpa dig. Drömtydning och andlig utveckling hör också till det som hon tar sig an. Gun är klart seende, klart hörande och inkännande. Hon kan ta kontakt med anhöriga och vänner från andra sidan som kommer för att ge budskap till dig.

När du ringer till Gun så stannar hon först upp och tar in dina energier. Hon kan se nutid och då tar hon in den omgivning du har, och personer i din närhet. När hon ser på din framtid i relationer, så fokuserar hon på din tänkbara partners alla sidor, och ser samspelet mellan er. I längre djupa samtal kan hon gå in på ett djupare plan och se saker som finns i ditt undermedvetna. Med sin långa erfarenhet av människor i kris och utsatta situationer, så kan hon arbeta med människor i själslig nöd och sorg.

Gun vill inte leta efter försvunna djur, men kan ofta hitta försvunna saker. Du får healing under samtalet om du vill. Hon spår inte i sjukdom och olyckor. Gun tar samtal på svenska och norska.

Rekommendation:
Att prata med Gun är som att prata med sin bästa vän. Hon vet allt om mig och svarar på frågorna innan jag ens ställt dem. Hon har så lugn och fin röst och man får en känsla av att bli omhändertagen och komma i en varm famn. Hennes säkerhet och erfarenhet går inte att ta miste på, och vill du har bevis på att den finns en värld bortanför denna, så ska du prata med Gun!

Vill du prata med Gun? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.