phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Gunilla - Direktkod 185

Spådam Gunilla

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Gunilla hjälper dig öppna den väg du vill gå.

När du ringer kommer Gunilla att fråga vilket stjärntecken du är född i. Spådam Gunilla kopplar upp sig mot Universum i samma ögonblick. Hon behöver bara sig själv som kanal men tar fram tarotkorten som förstärkning. För henne är det helt naturligt att förflytta sig mellan olika världar. Det är lätt för henne att gå tillbaka i tiden. Hon vet att det finns guider, Ärkeänglar och änglar runt henne, men kan inte säga vem som hjälper henne just nu. Hon är klart seende, klart hörande och inkännande och får filmer i huvudet för att kunna beskriva så att du förstår budskapet. Hennes långa erfarenhet som spådam borgar för ett säkert budskap. Hon har studerat multidimensionell psykologi, om att möta tankar och förstå hur de påverkar våra känslor och beteenden, samt kosmisk meditationsteknik, hur våra känslor påverkar våra beteenden.

Gunilla vill gärna bolla med dig och få dig delaktig i en dialog. Medan ni pratar hjälper hon dig lösa blockeringar och öppnar upp för den väg du vill gå. Hon har en lugn och trygg inverkan på dig, vilket karaktäriserar en duktig healer. Vår spådam Gunilla letar inte efter försvunna saker, hon har däremot god kontakt med djur och kan känna om djuret mår bra eller inte.

Gunilla spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Det känns att Gunilla är mycket van vid att hjälpa människor, för hon fick mig avslappnad och lugn. Hennes glada röst var mycket välgörande och man blir på gott humör av att prata med henne. Rätt som det var skrattade hon, för då hade hon sett någon rolig film i sitt huvud, som var ”till mig”. Hon fick mig att förstå saker på ett djupare plan och kunde ge en större bild av mitt liv, vad som varit och vad som ska komma.

Vill du prata med Gunilla? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.