phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/helena2

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Helena har stor erfarenhet av att hjälpa människor med relationsproblem.

Helena älskar att prata med människor och hon har haft detta som yrke i flera år. Hon vägleder dig med värme och omtänksamhet, och med sitt säkra sätt får hon dig att må bra.

Hon är en bra lyssnare och tar gärna tag i alla olika frågor du kan tänkas ha. Hon backar inte för något, utan lyssnar även på dig om du vill prata om din stora sorg eller din besvärliga situation. Hon försöker alltid spegla din fråga från olika håll. Helena har hjälp av sina tarotkort, men mycket av svaren får hon rent medialt. Hon kan få symboler som svar, och hennes kort faller på olika vis och hon tolkar då detta pussel.

Hon ser oftast på saker från den positiva sidan, och detta genomsyrar också hennes svar.

Hon ser tidigare liv och din nuvarande livsväg. Vill du ta kontakt med dina nära och kära på andra sidan så går det också bra.

Helena har jobbat inom vården och inom behandlingsvård, och hon har studerat psykologi och samtalsterapi, så inga frågor är främmande för henne, och hon letar gärna efter försvunna saker och även djur som sprungit bort.

Rekommendationer:

Helena kändes väldigt säker och uppriktig. Man hörde en positiv ton i rösten och det kändes verkligen att hon ville mitt bästa. Jag frågade både om ekonomi och min andliga utveckling och allt verkar väldigt tillförlitligt. Hon kunde beskriva mig som person, och även vad som hänt mig tidigare i livet. Ja, hon visste hur jag har blivit den jag är!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.