phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Helene - Direktkod 160

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Helene hjälper dig att fokusera på ditt mål i livet.

Spådam Helene har en direkt kanal till Universum och god kontakt med sina guider, som hjälper henne att kanalisera budskap från andevärlden till dig. Hon lyssnar mycket på sitt inre själsmedvetande och hittar de budskap som är viktigast för dig, just nu. Som redskap använder hon även tarotkort, Osho Zen tarot och änglakort, samt numerologi. Hon ser nutid och framtid, men även tidigare liv.

Helene är pigg och glad och har humor, och är mycket lätt att samtala med. Spådam Helene är duktig i naturläkekonsten, och genom kinesiologi kan hon se eventuella brister och rekommendera olika örter.

Spådam Helene är även healer och använder sig av Star Code Healing och Silvervioletta flamman. Om du har några blockeringar, så ser hon dem och kan rensa i energierna för att du ska få det lättare i vardagen.

Helene tycker att det är viktigast att man har ett öppet hjärta, och att man ska få hjälp att ta bort sina begränsningar. Hon tycker om att hjälpa människor och hon sänder även healing under samtalet med dig. Ibland kommer det anhöriga till dig, och ibland änglar eller guider, och Helene förmedlar vad hon ser.

Rekommendationer:
I samtalet med Helene fick jag otroligt mycket information, och hon fick verkligen fram sådant som ingen mer än jag vet. Hon kunde på något sätt se ett högre syfte för mig. Hon grundade det på vad som hänt mig i tidigare liv och i detta liv. Ja, det var jättespännande, även om jag inte hunnit smälta allt hon sa ännu. Ska nog ringa igen för att höra fortsättning på berättelsen om mig. Kan knappt vänta!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.