phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Ida - Direktkod 239

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Ida vill möta dig där du är.

Ida är en erfaren rådgivare som använder främst sig själv som redskap. Hon är lyhörd och empatisk och vill möta människan där hon är i sin utveckling. Hon är en öppen kanal till andevärlden och är klart seende och klart kännande. Händelser och utseenden på inblandade personer framträder tydligt för hennes blick. Hon är en duktig djurkommunikatör och får in bilder av djuret du frågar om och hon hittar även försvunna djur.

Spådam Ida är trygg i sin gåva och ge dig svaren snabbt och pricksäkert. Inga frågor är omöjliga, och eftersom Ida tycker det är roligt med tarotkort så lägger hon dem om kunden önskar, men även för att förstärka budskapen hon får. Om någon vill komma spontant från andevärlden så förmedlar hon budskapen. Så när du ringer till Spådam Ida så sitter hon redan i sin mysiga lilla vrå, omgiven av sina mediala böcker, tarotkort och bergkristaller och har förberett sig genom en kort ritual med tända ljus. Ida spår inte i sjukdom och död och hon letar inte efter försvunna saker. Hon förmedlar healing under samtalet om du så önskar.

Rekommendation:
Ida har stor människokännedom och hon tar snabbt in hur man är som person. Hon kunde förmedla mina utsikter inom mitt yrke och se min personliga utveckling det närmaste året. Ida är glad och trevlig att prata med och jag rekommenderar att ringa henne om man står i personliga vägval.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.