phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Ingaliz - Direktkod 153

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Ingaliz får dig att se möjligheter istället för hinder.

Spådam Ingaliz hjälper dig genom medial rådgivning att lyfta fram det unika hos dig och få dig att känna dig som den unika person du är. Dina känslor är dina egna och hon ger dig kraft till att stå för den du är och vad du vill! Ingaliz är seriös, rak och ärlig. Hon hjälper dig att se möjligheter istället för hinder.

Ingaliz är framförallt medmänniska men även ett duktigt medium. Hon anser att inga frågor är för dumma, däremot kan hon inte svara på frågor om sjukdom eller död. Hon sänder healing under samtalet och man känner sig lugn och glad och man får ny energi.

Med hjälp av sina spelkort och inre guider ger hon dig rådgivning och vägledning. Hon spår på det traditionella sättet i vanliga spelkort. Hennes guider är hennes mormor och gudmor, och hon får även hjälp av andra tillfälliga andliga guider. Guiderna fungerar som hennes vägledare och beskyddare, de ger henne information som hon får i bilder och tal.

Spådam Ingaliz är en erfaren Spådam som arbetat med att hjälpa människor i många år. Hon är positiv och har nära till skratt.

Spådam Ingaliz är noga med att samtalet ska vara respektfullt och med förtroende. Hennes målsättning är att du ska känna dig trygg och glad efter samtalet. Ingaliz har förmåga att ta kontakt med dina anhöriga på andra sidan, men hon vill inte leta efter borttappade saker eller djur.

Rekommendationer:
Det var roligt att prata med Ingaliz för hon var så exakt i sina beskrivningar. Det var som hon hade ett foto framför sig när hon beskrev min käraste, och min far från andevärlden. Jag blev rörd av hennes budskap från min far.

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.