phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Ingela - Direktkod 195

Spådam Ingela

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Ingela får budskap genom healingen.

När du ringer till Ingela har hon förberett sitt arbetspass genom att meditera och varva ner. Hon känner genast in dina energier. Ingela har stark intuition och hon får genom healingen till sig de budskap som just du ska ha. Hon ger råd för ditt eget högsta bästa. Ingela ser bilder, ser auror och kraftdjur. Hon siar, kanaliserar och healar samtidigt. Hon tar även andekontakt med de anhöriga som vill komma fram. Som stöd i sitt arbete har hon tarotkort, vanliga spelkort och pendel som hon mest använder till Ja/Nej - frågor, men framför allt arbetar hon med energier och sin intuition.

Spådam Ingela är en varm person som tar hand om dig på bästa sätt. Hon har gått ett flertal kurser för kända medium. Djurkommunikation, kristallhealing och medial utveckling är några av dem. Ingela är född medial men framför allt är hon en stark healer. Hon tar sig an alla ämnen, som jobb, relationer, ekonomi och utbildning. Hon spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Ingela hann med många olika ämnen under den korta tid jag pratade med henne, och jag fick mycket glädjande besked både om kärlek, jobb och ekonomi. Jag fick bilder beskrivna för mig, som hör till det förflutna, som kunde härleda till andra saker. Det var spännande, man vet inte riktigt hur Universum ger sina ledtrådar, men det blir rätt!

Vill du prata med Ingela? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.