phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Irina - Direktkod 302

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Irina är klarsynt och klart vetande.

När du ringer Irina så sitter hon bland sina kristaller och tända ljus och har kontakt med sina egna guider och kraftdjur som levererar budskap. Hon kan använda tarotkort och pendel, men hon arbetar främst rent medialt. Hennes styrkor är att hon är klart seende och klart vetande. Hon tycker om att ge stärkande vägledning som hjälper till att lyfta upp andra i sitt vägval. Hon ser att det finns ett behov av att allt flera ska våga se saker från olika perspektiv, där man kan växa inombords, komma i kontakt med sig själv och naturen, samt följa sina drömmar. Spådam Irina tar kontakt med dina nära och kära om de kommer spontant. Irina är certifierad tarotläggare och änglakommunikatör, men hon kommunicerar inte med djur. Hon letar inte heller efter bortsprungna djur eller letar efter försvunna saker. Irina spår inte i sjukdom och död.

Hennes arbetsspråk är svenska och engelska.

Rekommendation:
Irina spådde mig främst i arbete och framtida karriär. Genom hennes healingförmåga hjälpte hon mig att se vad jag behöver tänka på, för att må bra i mig själv. Hon är även duktig att se ekonomi och kärlek.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.