phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Iris - Direktkod 221

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Iris hjälper dig att hitta tillbaka till din egen energi.

Det är viktigt för Iris att vara grundad i sin egen energi när hon börjar vägleda dig. Inför samtalet har hon skapat lugn och avgränsat ett space runt sig där energin blir koncentrerad. Iris är klart hörande och klart seende och hon kan hjälpa dig hantera dina gränser genom att tolka, rensa och reglera energi. För dina budskap har hon hjälp av sin intuitiva gåva att på djupet höra vad det handlar om. Med sin starka intuition läser hon av dig och situationen och hjälper dig sätta gränser så att du kan återta din egen energi som ger dig klarhet, närvaro och kraft. Spådam Iris är noga med att komma till problemets kärna. Utgående från din fråga börjar hon nysta för att lösa upp den grundläggande knuten. Genom samtalet erbjuder Spådam Iris perspektiv som hjälper dig att ärligt möta dig själv och öppna upp för de insikter som finns inom dig. Klarhet och självinsikt är centrala element för att fatta självständiga beslut om hur vi vill hantera det som inte längre gynnar oss. Spådam Iris spår inte i tredje person och hon spår inte i sjukdom och död. Hon letar inte efter försvunna saker eller vilsekomna djur. Hon fokuserar på dig och din relation med din egen intuition. Iris talar flytande svenska, engelska och finska. Rekommendation:
Det var intressant att prata med Iris för jag fick så mycket information. Hon är lätt att prata med och mycket säker i sina budskap. Hon fick mig att känna mig viktig och visade mig att jag själv kan styra mitt liv. Hon spådde mig i både arbete och kärlek och visade på de möjligheter jag har.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.