phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/jennie2

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Jennie har öppnat upp sin gåva och vägleder dig.

När Jennie var 16 år så öppnades hennes starka medialitet i samband med mormors död. Sedan dess har hon gått kurser hos välkända medium och lärt sig massor, och idag kan hon vägleda dig med hjälp av Osho Zen kort, Änglaorakelkort och tarotkort. Hennes mormor är alltid med och hjälper till att ta kontakt med dina guider så att Jennie får de budskap som ska förmedlas till dig.

Spådam Jennie är starkt medial och hon tar anhörigkontakter om de kommer spontant. Hon är även en duktig djurkommunikatör. Jennie har det enkelt omkring sig är hon arbetar. Hon sitter vid skrivbordet i vardagsrummet, där hon har en del kristaller utspridda omkring sig, men egentligen kan hon befinna sig var som helst, för hon har alltid sin medialitet med sig.

Jennie har utbildat sig inom healing, och under samtalet förmedlas healing till dig automatiskt. Hon spår inte i sjukdom och död. Svenska och engelska är de språk som hon använder vid vägledning.

Rekommendation:
Jennie är en yngre Spådam som har en mognad som gör att hon verkar äldre. Hon vägleder med en lugn och trygg röst och budskapen är kristallklara. Hon kan spå både i dåtid, nutid och framtid och när jag frågade om mitt liv visste hon precis hur jag formats efter vägen, och hur det kommer att bli!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.