phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/jenny2

Spådam-Charlotta

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Jenny är ett kanaliserande medium och spådam.

När du ringer till Jenny sitter hon lugnt och redo att kanalisera budskapen du ska få. Hon har tända ljus och kristaller omkring sig, för att hålla energierna höga och klara. Ibland använder hon även Änglakort och Osho Zen tarotkort om så önskas, men främst använder sig själv som ren kanal. Det viktigaste för Jenny är att ge medial vägledning med 100% fokus på dig och hon är starkt inkännande på dig som person och på budskap hon får. Hon tar kontakt med änglar och guider, känner in djur och tar även emot budskap från anhöriga.

Står du stilla i ditt liv eller står inför ett val så hjälper Jenny dig att hitta blockeringar och ser vad som sker kring situationer. Alla frågor är välkomna och en fråga tar dig ett steg framåt för att kunna synliggöra din egna önskningar. Vi är alla medskapare i vårt liv och en kanalisering kan ge dig en större inblick i helheten, när det är svårt att se tydligt, eller när du har fastnat. Allt som sägs stannar mellan oss och frekvenshealing inom berörande område görs i samband med din fråga, för att gamla händelser i energi skall lösgöras och du kan nå din fulla potential att välja det resultat du önskar i ditt liv.

Spådam Jenny är en kvinna som älskar att stödja människor, hon har jobbat inom vården och hon uppskattar även människors olikheter. Hon är kärleksfull och omtänksam och förmedlar alltid budskapen på ett ödmjukt direkt sätt. På hennes meritlista står kurser för kända svenska och engelska medium, samt ett antal healingmetoder. Hon är intuitivt inkännande och hon ser dina obalanser, och skickar då automatiskt frekvenshealing. Jenny spår inte i sjukdom och död och hon letar inte efter försvunna saker eller djur. Hon talar svenska och bra engelska.

Rekommendation:
Jag lät Jenny spå mig i många olika områden. Hennes svar är exakta och konkreta, jag skulle vilja säga att hon är ett allvetande medium. Jag uppskattar hennes tydlighet och hennes sätt att förmedla budskapen rakt på sak. Hon har en röst man blir glad av och hennes healing värmde mitt hjärta och fick mig lugn.

Vill du prata med Jenny? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.