phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Jessica - Direktkod 157

Spådam Jessica

Lyssna på min presentation.

Spådam Jessica spår dig villkorslöst och är ren kanal mot Universum.

Spådam Jessica är en snäll och glad kvinna som har god kontakt med allt levande. Hon älskar djur och natur och är ständigt uppkopplad mot Universum. Jessica har varit medial sedan barndomen, och får budskap genom att hon hör, ser och känner in. Hon får veta allt hon behöver redan när hon hör din röst.

När hon arbetar har hon sina vita och blå ljus tända och har samlat sig inför samtalet med dig. Till sin hjälp har hon sina guider, vanliga spelkort och shamankort. I sitt yrke är Jessica van att samtala med utsatta människor och hon möter alla lika. Hon knyter genast ett band med den hon samtalar med. Hon kan spå i alla ämnen, såsom relationer, ekonomi och yrke. Hon ser genast vem du är innerst inne, och hon ser vad som är det bästa för dig på din väg.

Spådam Jessica är även en stark healer och healing går över till dig i samtalet. Jessica kan ta kontakt med dina anhöriga och hon hittar även djur som kommit bort. Hon pratar inte om sjukdom och död.

Rekommendationer:
Att prata med Jessica var verkligen ett lyft! Jag blev så glad, för hon har så härlig värme och humor. Hon är superduktig att spå och hon ser detaljer som ingen annan än jag vet. Hennes healing känns verkligen i hela kroppen. Ja, det totala intrycket av Spådam Jessica är bara WOW!

Vill du prata med Jessica? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.