phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Jessie - Direktkod 241

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Jessie är starkt inkännande.

Jessie är ett medium som känner energier. Hon tar snabbt upp vad som rör sig runt dig. Tankar och känslor från dig fångar hon upp, men även energier från änglar och guider i andevärlden. Hon är mycket intresserad av människor och människoöden. Hon är mån om att andra ska ha det bra, och känner av ditt mående. Jessie kopplar upp sig automatiskt och när du ringer har hon samlat sig en stund och mediterat, kanske lyssnat på lite finstämd musik och är redo att vägleda dig där hon sitter bland sina kristaller, änglakort och andliga böcker.

Spådam Jessie har klar kontakt med andra sidan, hon får glimtar av bilder och får svar på frågor. Anhöriga som visar sig spontant får komma till tals och hon får veta vad du ska göra i en viss situation. Hennes specialitet är relationer men hon tar alla frågor. Hennes stora livserfarenhet kommer här väl till pass och hon är empatisk och kan sätta sig in i din situation. Healing kan förmedlas under samtalet om du önskar. Hon hittar bortsprungna djur. Hon spår inte i sjukdom och död. Hennes arbetsspråk är svenska och engelska, men hon förstår även danska.

Rekommendation:
Jessie är mycket duktig på att ta in energier. Hon förstod mig precis fastän hon inte alls vet vem jag är. Hon kunde säga en hel del om mitt jobb och om min framtida kärleksrelation. Det var mycket spännande att prata med Jessie och det blir nog fler gånger jag återkommer till henne!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.