phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Karin - Direktkod 281

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Karin jobbar med hjälp av Änglarna.

Spådam Karin har gjort sin utbildning hos ett känt änglamedium. Hon arbetar med energier och tar hjälp av sina änglakort. Hon letar gärna efter borttappade saker men har ingen kontakt med djur. Karin jobbar gärna med att se energierna i ditt hem, och om något besvärar dig kan hon rensa huset. I dessa sammanhang kan hon använda sina kristaller. Hon kan kontakta andra sidan och få budskap från bortgångna och dina guider.

Hon kan se utifrån bilder, till exempel huruvida ett par passar ihop utifrån tidigare liv. Bilder kan förmedlas via kundtjänst någon dag innan samtalet om du vill. Om du har ett bekymmer så kan Karin få helhetsbilden av hela situationen och hjälpa dig till en lösning. Karins arbetsspråk är svenska men hon talar även engelska och franska.

Spådam Karin spår inte i sjukdom och död, men hon är en god healer och kan skanna din kropp och visa på sätt, att allmänt förbättra din hälsa.

Rekommendation:
Spådam Karin är ett säkert medium som på ett bra sätt kan förmedla budskapen så att man förstår dem exakt. Hon spådde mig i kärlek och karriär och jag blev mycket nöjd med de svar jag fick.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.