phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Kira - Direktkod 248

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Kira är ett synskt medium.

Spådam Kira har varit medial i hela sitt liv och kommer från en släkt där synskheten var helt naturlig. Hennes förmåga består i att hon kan se vad som händer, vad som har hänt och vad som ska komma i framtiden. Hon kan jobba var som helst men vill gärna sitta och titta upp på himlen och se molnen röra sig.

Spådam Kira använder korten som vägledning men hon vill inte veta något om dig som ringer i förväg, för ju mindre hon vet desto bättre. Orakelkort och tarotkort ligger framme och hon har även sin pendel. Hon får upp bilder, känslor och symboler. Hon ser och hör, och änglarna och guiderna viskar i hennes öron. Kira är ett synskt medium med mycket stark intuition. Som healer kan hon balansera upp dina chakran och ta bort blockeringar. Hon letar inte efter saker och djur, men har mycket god kontakt med andevärlden.

Hennes arbetsspråk är svenska och hon talar även flytande engelska.

Rekommendation:
Kira är mycket säker i sina budskap Hon är varm och omtänksam och mycket trevlig att prata med. Det var riktigt roligt att prata med henne för hon hade specifika detaljerade budskap från mina anhöriga, och det var ganska många som var med oss. Hon kunde även beskriva min omgivning väldigt detaljerat. Jag kommer att ringa Kira igen!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.