phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Leena - Direktkod 254

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Leena spår i runor.

Spådam Leena är en utbildad Prästinna som har ett altare i sitt rum där hon jobbar. På altaret finns stenar och kristaller och även en årstidsdocka som har olika kläder allt eftersom årstiderna skiftar. Leena brukar även arbeta ute i naturen och sitter då gärna på sitt fårskinn vid en sjö. När hon spår kastar hon 25 runor 3 gånger på fårskinnet, för att få svaret på den fråga som hon redan vet att du tänker på. Detta är det gamla sättet att spå framtiden.

Leena har sin pendel och tarotkort till hjälp, men litar först och främst på sin rena kanal till Universum och sina runor. Spådam Leena är alltid öppen för andevärldens budskap och får kontakt med dina anhöriga på andra sidan. Hon är en naturmänniska som har kontakt med alla djur och växter och även andra väsen som finns runt oss. Leena är en stark healer och utför detta på distans, för den som önskar. Hon hittar borttappade saker och försvunna husdjur, men hon spår inte i sjukdom och död.

Hennes arbetsspråk är svenska och flytande finska.

Rekommendation:
Leena är en mycket säker spådam. Hon berättade om mig och mitt liv, och hela tiden hörde jag hur runorna rasslade. Det märks att hon har stor kunskap om djur och natur och hon hjälpte mig hitta en sak som jag tappat bort. Hon är glad och positiv och fick mig att känna mig bekväm och helad under samtalet!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.