phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Leila - Direktkod 206

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Leila är medial sedan barnsben.

Leila sitter i köket med sina kort och sin pendel. Hon har lagt på fina duken och tänt sin stora kandelaber. Leila gör sina ritualer för att bara det bästa ska komma in, och hon renar sina många olika kortlekar. När du ringer så känner hon in vilken kortlek som ska användas. Under samtalet använder hon healing för att få människan att växa och få förtroende för budskapet. Hon pendlar för att se var ditt chakra är i obalans.

Hennes förmågor är känsla, tecken och kanaliserade förmedlingar. Redan som barn såg hon människor som ingen annan såg, och nu kan hon sätta ord på det hon ser.

Spådam Leila är en glad och pratglad kvinna som har stor erfarenhet av att arbeta med människor. Hon är starkt medial och hon får anhörigkontakt. Hon kan även hitta försvunna människor, djur och saker. Hon spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Leila är en otroligt positiv människa som ger en energikick till vem som helst. Hon ser det ingen annan ser och hon vet vad ingen annan vet. När hon spådde mig fick jag bita ihop för att inte skratta högt, för hon hade så rätt i allt!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.