phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Leona - Direktkod 310

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Leona hittar borttappade saker.

Eftersom Leona är klart seende och klart vetande så har hon förmågor utöver det vanliga att hitta borttappade saker och bortsprungna djur. Hon är även djurkommunikatör. Hon jobbar via sin starka intuition och sina guider, och om kunden önskar tar hon även fram sin tarotkortlek och sin pendel.

Leona kan ge goda råd och konkreta tips till personer som har oönskad aktivitet i sitt hem. Hon kan då med sin förmåga visa hur du kan städa undan energierna. När spådam Leona jobbar, så sitter hon på ett fårskinn på sin inredda vind, där hon har bästa uppkopplingen. Bredvid sig har hon kristaller, en pendel och sina kort. Eftersom hon även jobbar med automatskrift finns papper och penna tillhands. Leona tar andekontakt med nära och kära. Hon spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Spådam Leona är positiv och lämnar genast mycket information. Hon spådde mig i kärlek och ekonomi. Dessutom fick hon kontakt med en anhörig till mig som jag kunde identifiera. Detta är en intressant spådam som jag kan rekommendera.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.