phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Levina - Direktkod 225

Spådam-Levina

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår spådam Levina behöver inga verktyg.

Levina är en jordnära kvinna som har naturen inpå knuten. Hon älskar sina djur och kan även kommunicera med dem. När du ringer så sitter hon i sitt arbetsrum, har tänt ljus och mediterat för att komma i rätt stämning för ett samtal. Hon behöver inga verktyg för att vägleda dig, för hon har sitt team av guider runt sig ständigt, och med deras hjälp får hon fram de budskap du ska ha. Hennes intuition är mycket stark och redan som barn såg hon saker som ingen annan såg. Som psychic medium läser hon av dig snabbt, och vet vad du behöver. Färgsymbolik och runor är andra specialområden som hon behärskar. Om du önskar kan hon lägga kort för dig.

Levina tar anhörigkontakt om dina nära och kära kommer spontant. Hon kommunicerar med djur och hittar djur som sprungit bort, men hon vill inte gärna leta efter saker som försvunnit.

Vår Spådam Levina går just nu en utbildning till multidimensionell behandlingsterapeut. Hon är kunnig inom örter och örtmedicin och har även shamanismen i grunden. Under samtalet ges healing om du önskar. Levina spår inte i sjukdom och död. Hon talar svenska och engelska. Rekommendation:
Det är väldigt lätt att prata med Levina. Hon har exakta svar på frågorna och kommer med speciella detaljer så man vet att andevärlden finns närvarande. Hon kan beskriva miljön jag bor i och beskriva mig som person med specifika detaljer. Jag anser att Levina är ett mycket säkert medium som jag varmt kan rekommendera.

Vill du prata med Levina? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.