phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Lina - Direktkod 186

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Lina är en mångsidig rådgivare med tydliga budskap.

Spådam Lina ska du ringa om du vill prata med en lyhörd, rolig, empatisk och snäll kvinna.

Spådam Lina har gjort fint omkring sig med den speciella duken, tända ljus och avslappnande musik i bakgrunden, när du ringer till henne. Hon har sin Änglakortlek och Orakelkortlek framme och sitter redo att hjälpa dig. Till sin hjälp har hon även pendel, runor och kristaller, och ett block där hon skriver ner budskap hon fått redan innan du ringt. Hon ger dig exakta, detaljrika svar på dina frågor.

Lina är klarsynt, hon ser bilder och känner dofter. Hennes ljuduppfattning är under utveckling, men framför allt får hon direkta tydliga budskap, ofta genom sin guide och sin pappa på andra sidan. Hennes svar är alltid konsekvent. Lina hittar borttappade saker och djur.

Dina vänner på andra sidan kan kontakta Lina, men hon söker inte själv upp dem. Hon spår inte i sjukdom eller död, och hon vill inte gärna spå i tid, då hon tycker att det blockerar dig i din utveckling.

Vår Spådam Lina tar även emot samtal på norska och danska.

Rekommendation:
Det var roligt att prata med Lina. Hennes första budskap hade hon fått redan innan jag ringde, och det bestod av korta ord, som stödord, men de var fullt begripliga för mig. Sedan utvecklade hon dem i samband med att jag frågade, och det märktes att hon fick budskapen väldigt tydligt. Vi hann prata om många områden, såsom kärlek och karriär, men jag fick även konkreta tips.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.