phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Lisette - Direktkod 258

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Lisette är ett kanaliserande medium som även läser energier.

När du ringer till Spådam Lisette så sitter hon vid tända ljus i sin mysiga lokal, som är speciellt inredd för andlighet. Hon kopplar upp sig på det högsta bästa för dig.

Lisette är ett välutbildat medium som tar in budskapen via känslor, och via bilder och filmer. Hon har varit medial sedan tidig ålder och är mycket säker som medium.

I samtalet med dig så får hon in exakt vad hon ska förmedla, och hon får in känslor fysiskt i sin egen kropp, och genom det kan hon leverera budskapen till dig. Några redskap behöver hon egentligen inte, men hon drar olika energikort och använder pendel för att förstärka det hon får in. Hon älskar att hjälpa människor hitta tillbaka till sin egen livsväg, och hjälpa till att ta bort eventuella blockeringar. Hon tar gärna kontakt med dina nära och kära på andra sidan, och hennes specialitet är att identifiera dem genom att hon tydligt vet hur de har gått över. Spådam Lisette är även djurkommunikatör, men däremot letar hon inte efter bortsprungna djur eller försvunna saker. Hon spår inte i sjukdom och död. Hennes arbetsspråk är svenska och flytande engelska.

Rekommendation:
Spådam Lisette är mycket trevlig att prata med. Hon är pigg och positiv och framför allt mycket säker i det hon gör. Jag passade på att fråga om mina hundar och där kunde hon leverera exakta budskap. Hon kunde även se vilka energier som rör sig runt mig, och ge mig tips på hur jag ska förhålla mig till dem. Jag är säker på att jag pratar med Lisette igen!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.