phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Lola - Direktkod 304

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Lola får snabbt helhetsbilden.

Lola kan spå i runor och det här är en kvinna som är kunnig på många områden. Hon är utbildad Avalon prästinna och Reikihealer. Hennes erfarenhet och kunskap inom den mediala världen är mycket gedigen. Du kan ha pratat med henne på andra linjer och fått svar inom naturmedicin och örter, och fått svar på dina frågor genom tarot och orakelkort. Hon jobbar alltid i flödet och får snabba svar. Genom sin pendel får hon säkra ja- och nej-svar. Hon har kunskap inom den nordiska shamanismen och kan se ditt kraftdjur, som hon även får information ifrån. Som coach har hon svar att ge om dina vägval, och hon är direkt vetande så hon får helhetsbilden snabbt. Lola är även regressionsterapeut och ser tidigare liv.

Spådam Lola tar emot andekontakt från andra sidan om de kommer spontant. Hon spår inte i sjukdom och död. Hennes arbetsspråk är svenska och engelska.

Rekommendation:
Lola hade bra förklaringar vad det gäller min relation, och hon gav mig hopp om att allt ska bli bättre. Hon tittade även på ett problem med ett husdjur och det stämde bra med vad jag själv hade tänkt. Lola är, utan tvekan, en mycket säker och erfaren spådam och coach.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.