phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Maggan - Direktkod 201

Spådam Maggan

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår Spådam Maggan använder pendel och änglakort.

När Maggan arbetar så har hon stängt in sig i ett avskilt rum i sitt stora hus, för att tända ljus, meditera och söka kontakt med det högsta ljuset. Hon använder sin starka intuition till att välja vilken av alla Doreeen Virtue-kortlekar hon ska använda till dig. Det hon använder är Änglatarotkort och änglakort. Hon känner sig fram för att ta rätt. Hon kan ibland fråga dig hur många kort du ska ha, eller så frågar hon det högsta ljuset och får svar. Hon får även svar om vilken stjärna hon ska lägga. Om det är keltiska korset eller 10-kort.

Hon använder sin pendel mycket och hon får bekräftat genom pendeln att hon väljer rätt kortlek och rätt kort. Hon frågar även pendeln hur hon ska tolka kortet. Maggan är änglakortstolkare och har gått Doreen Virtues kurs.

Spådam Maggan söker andekontakt genom pendeln, och kan även få in anhöriga från andra sidan, men det kanske inte är den person du önskar som kommer, utan den som vill komma fram. Hon kanaliserar deras budskap och förmedlar till dig. Inga frågor är för svåra, men Maggan spår inte i sjukdom och död. Maggan ger healing på distans i samtalet. Hon hittar försvunna saker och djur. Maggan spår på svenska och engelska.

Rekommendation:
Maggan har en mycket behaglig röst och hon vägleder lugnt och säkert. Jag frågade henne om mig som person och hon kunde läsa av mig pricksäkert. Hon förutspådde även min mediala utveckling och pekade på saker att förbättra. Jag kan varmt rekommendera Maggan som din personliga coach i livets frågor!

Vill du prata med Maggan? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.