phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Maili - Direktkod 128

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Maili ger dig mycket information och hon ser dina energifält.

Maili arbetar som sierska. Hon har arbetat mycket i Norge och runt om i Sverige. Då Maili har sina rötter i Finland så kan hon även spå dig på finska. Hon har blivit flitigt anlitad på olika mässor under många år och har stor erfarenhet av att hjälpa människor. Hon har haft gåvan hela livet och har 16 års erfarenhet av att läsa i tarotkort, och att läsa av energier.

Innan du ringer till Spdåam Maili har hon tänt ett ljus och stillat sig, och hon är beredd att svara på dina frågor. Du kan ställa frågor till eller så kan du låta henne se helt allmänt vad som sker runt dig.

Informationen hon får till sig kommer via energier, hörsel, bilder, känslor och förnimmelser. Hon kan använda tarotkorten som stöd, vilka hon lägger i eget komponerade stjärnor, men för det mesta flyter det på ändå. Ibland kommer även våra nära och kära från andra sidan med budskap. Detta sker då spontant, men det är inte det huvudsakliga för Maili.

Maili ser dina blockeringar och kan hjälpa dig att lösa dem. Om det är ett längre samtal kan hon också komma in på blockeringar från tidigare liv. Kanske har du en oarbetad karma som kanske hindrar dig att gå vidare i detta liv? Då kan Maili hjälpa dig.

Maili ser det förgångna, nuet och framtiden ca. 6 månader framåt i tiden.

Hon är också en duktig healer som jobbar med färghealing, energihealing och spirituell healing.

Maili söker gärna efter bortsprungna djur och borttappade saker, men inte efter försvunna personer. Hon kan också hjälpa dig med att tolka dina drömmar eller kommunicera med ditt djur.

Maili har andliga intressen, bl.a. kristaller, örter och läkeörter från naturens skafferi. Hennes kunskapsområden sträcker sig från att kunna mycket om olika människors öden då hon arbetat länge inom vården samt socialpsykiatrin till att veta en hel del om olika religioner. Hon är intresserad av parapsykologi och det vi inte kan riktigt ta på. Psykologi ligger henne varmt om hjärtat då hon har studerat detta på högskola.

Maili är väldigt ödmjuk och positiv problemlösare, men även en bestämd och ärlig människa med ledaregenskaper. Hon lever efter mottot: ”Då jag hjälper andra, hjälper jag mig själv.”

Rekommendationer:

Vid samtalet med Maili fick jag en otrolig mängd information på kort tid. Hon läste av mina energier snabbt, och hon kunde också se vad jag hade med mig i bagaget. Hon kunde beskriva personer som finns och har funnits i mitt liv, och hon gav mig svar på frågor jag undrat över länge. Hon är öppen och rak, och det kändes bra att prata med henne.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.