phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Malin - Direktkod 265

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Malin läser av energiernas budskap.

Malins fokus ligger på att använda jordens kraft, känslan och den empatiska förmågan hon har. Hon är även utbildad i djurkommunikation och rensning av människor och byggnader. Hon spår genom att använda kraftfälten som finns runt oss och läser av energierna. I första hand använder hon sin egen kropp som verktyg, för den tycker hon fungerar bäst och är alltid med henne, men i vissa sammanhang kan hon använda pendel eller pinnar. Hon frågar sig själv ja- och nejfrågor och får svar av pendeln. Malin får in bilder, och känslor i sin kropp och hon är också klart seende till andevärlden, så om någon från andevärlden eller djurvärlden vill säga något kan hon förmedla det. Hon jobbar även tillsammans med sina hundar om frågan kräver mer kraft.

Spådam Malin kan se tidigare liv. Hon kan även hitta bortsprungna djur och borttappade saker. Hon spår inte i sjukdom och död.

Malin talar svenska och engelska och tar gärna samtal från Norge.

Rekommendation:
Det var trevligt at prata med Malin. Hon förmedlar klart och tydligt med ett stort lugn. Malin är väldigt duktig på att känna in energier. Hon ser vad som rör sig runt mig och hjälper till att hålla energierna rena. Hon kunde se tydligt hur min karriär kommer att utvecklas, och hon fick även in en nära anhörig, vilket var uppmuntrande för mig!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.