phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Malin W. - Direktkod 167

Spådam Malin-W

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Malin-W är omtänksam och säker.

Vår spådam Malin är omhändertagande och ärlig och hon vill alltid det bästa för dig. Hon tror på varje individs inneboende kraft och var och ens personliga ansvar för att skapa det bästa i sitt liv. Hennes övertygelse är att vi alla är andliga varelser och bär nycklarna till ett högre medvetande, djup självkännedom och frid inom oss.

Malin har bred erfarenhet inom vårdande arbete och är en duktig healer. Hon utövar yoga och meditation varje dag som en andlig disciplin och för att må bra.

Inför varje arbetspass tänder hon ljus, mediterar en stund och ber en bön om att du ska få de budskap som du bäst behöver just nu. Som person är Malin ödmjuk och diplomatisk. Hon tycker om att ta det lugnt och vara i sig själv. Hon uttrycker sig kreativt genom att måla tavlor som är andligt inspirerade.

Spådam Malin har en ren kanal mot universum, hennes gåva är medfödd och hon får budskapen via bilder, känslor och tankar. Hon bara vet. Ibland använder hon tarotkort men hon behöver dem egentligen inte, utan har dem mest för kundens skull.

Rekommendation:
Det märks att Malin är en healer! Hon är mycket förtroendeingivande, och man kan berätta saker som det vanligtvis är svårt att prata om. Vi hann prata om många olika områden, som ekonomi, jobbet, min kärlek och mitt ex. Hon visste allt! Hon fick också en klar bild av mina anhöriga. Det var upplyftande att prata med Malin, jag blev lugn och glad!

Vill du prata med Malin? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.