phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/malin2

Spådam Malin

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår Spådam Malin är en duktig djurkommunikatör!

Malin har många olika kunskaper. Hon är en lugn och glad Spådam som har förmågan att få dig att känna dig bekväm i samtalet. Hon är serviceinriktad och vill alltid ditt bästa. Den mediala gåvan har hon nedärvd i många led, och hon har vetat om den sedan barndomen. Hennes starka sidor är framför allt djurkommunikation och anhörigkontakt, då hon är både klart hörande och klart seende. Hon tar sig an alla sorters frågeställningar.

Spådam Malin sitter vid sitt skrivbord i sitt eget mysiga rum, med de vackraste sakerna runt sig. Hon har en förkärlek för gamla Egypten och saker som påminner om det. Till sin hjälp har hon tarotkort och änglaorakelkort, men framförallt är hon mycket medial och har god intuition som hon förlitar sig på.

När du ringer tonar hon in sig på dig och ser vad som finns runt dig. Dina anhöriga som vill säga något ger henne sitt budskap tydligt. Malin spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Det är en mycket positiv upplevelse att ringa till Malin. Hon är glad och lugn och hennes positivitet smittar. Hon är ett duktigt medium som är träffsäker och kan beskriva detaljer som man känner igen. Framför allt är hon jätteduktig när det gäller att se djur och se hur de har det. Jag fick svar på frågor jag funderat på länge. Har du inte provat Malin L så gör det!

Vill du prata med Malin? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.