phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Malou - Direktkod 145

Spådam Malou

Lyssna på min presentation.

Spådam Malou ser bilder som hon förmedlar till dig.

Malou arbetar med tarotkort och hon lägger många olika slags stjärnor. Förutom det vanliga keltiska korset lägger hon också stjärnor på sitt eget sätt. Det kan vara t ex relationsstjärna eller en stor stjärna om kärleken i ditt liv. Hon tycker att, läsa dina kort är lika lätt som att läsa en serietidning, det ena kortet leder till det andra.

Spådam Malou har en unik förmåga att se allting i bilder, och vilken fråga du än har, så får hon en bild som hon tolkar till dig. Hon använder även pendel i vissa situationer, och kan även en del om stjärntecken.

Malou är en glad och positiv spådam som alltid har nära till skratt. Hon förmedlar budskapen med värme och empati, och hon älskar att hjälpa människor. Hon har arbetat med just detta i många år, men är ändå ödmjuk och vill hela tiden utvecklas.

När Malou jobbar så samlar hon tankarna och kommer igång snabbt. Hon tar sig direkt på problemet och ger dig en effektiv rådgivning. Hon är särskilt duktig på frågor som gäller relationer, men kan även vägleda och coacha dig inom många olika områden. Hon kommer på bra idéer och hittar lösningar som passar just till dig. Hon vill dock alltid överlämna beslut till dig som ringer, för hon tror på människans förmåga att göra egna val.

Malou vill inte leta efter försvunna saker, djur eller människor. Hon pratar inte heller om sjukdomar och död.

Malou tar gärna emot norska kunder också.

Rekommendationer:
När jag pratade med Malou kände jag direkt att hon är snäll och omtänksam. Hon har också humor och fick mig på väldigt gott humör. Hennes positiva budskap gjorde helhetsintrycket ännu bättre, när hon kunde berätta så fina detaljer om ”drömprinsen”. Jag känner att ju mer tid vi får i samtal, desto fler detaljer kan hon ge mig. Ja, Spådam Malou är verkligen säker och jag vill gärna prata med henne igen. Det kommer att bli jättespännande!

Vill du prata med Malou? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.