phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Margaretha - Direktkod 196

Spådam Margaretha

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam Margaretha använder alla sinnen för att vägleda dig.

Margaretha välkomnar dig genom att blanda sina kort och låta dig välja antal, men hon behöver dem egentligen inte då hon är ren kanal och får budskapen direkt. Däremot tycker hon det är roligt att ge dig positiva änglabudskap via sina änglakort.

VårSpådam Margaretha är medial sedan födseln. Hon visste tidigt i livet vilken väg hon skulle gå, och hur hon skulle hjälpa andra. Hon är begåvad med många olika talanger såsom klarsynthet, klar hörsel och tydliga känslor. Hon använder också lukt och smaksinnet när hon får budskap.

Margaretha har en lång erfarenhet av människor då hennes yrkesliv har varit inom vården. Hon se människan som en helhet och inser att både kropp och själ måste vara i balans. Hon kan ge dig goda råd för en mer harmonisk tillvaro. Hon är lugn och glad och hennes budskap är rakt på sak, för hon tycker att man ska vara ärlig och leverera det som andevärlden vill förmedla. Margaretha tar kontakt med anhöriga på andra sidan, eller de andevänner som vill visa sig. Hon hittar borttappade saker och djur.

Jag ger healing under samtalet (Spiritual Healing) och jag tyder även drömmar.

Rekommendation:
Att lyssna på en spådam och vara full i skratt hela tiden är inte så vanligt, men Margaretha fick mig verkligen på gott humör. Hon levererade den ena fullträffen efter den andra, och även om jag var lite skeptisk mot vissa positiva kärleksbudskap så var det ingen tvekan om att hon såg rätt person och kunde beskriva tidigare händelseförlopp. Hon var även duktig att se mig som person, och svarade på frågor om jobb och ekonomi. Det finns mycket positivt att vänta!

Vill du prata med Margaretha? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.