phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spadam/maria2

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Maria är en glad positiv och omhändertagande spådam som snabbt leder dig rätt och hittar alltid vägen mot ljuset!

När du ringer till Maria sitter hon redan vid bordet och har tänt sina ljus. Hon känner in din energi och kontaktar sina och dina guider. Hon är en ren kanal mot universum och använder inte den egna energin i konsultation med dig. Hon vägleder dig via tarotkort så som Alister Crowley Thoth Tarot, men även Oscho Zen tarot, Änglakort, och Medicine Woman Tarot samt pendel för ja och nej-frågor, numerologi, drömtydning, andevägledning och coachning.

Maria är en spådam som är kunnig inom många områden. Hon arbetar med massage, healing yoga och meditationscirklar och har lång erfarenhet som medial vägledare och coach.

Maria har varit medial sedan barnsben och började tidigt tyda drömmar åt människor i sin omgivning. Djur från andra sidan kom hela tiden till henne, och människor från andevärlden gav henne budskap i drömmarna. Hon har i hela sitt liv vidareutvecklat förmågan. Dels på egen hand, dels via kurser och andra hjälpare. Hon valde under en period i livet att lämna det andliga och utbildade sig till filosof och litteraturvetare vid universitetet men återkom hela tiden till den andliga världen, eller om det var den som kallade på henne? Det har gjort att hon "står med en fot på varje planet", vilket gör att hon idag ser sig som en som lever med fötterna på jorden men med blicken i upp mot skyn och bortom den värld vi faktiskt tror oss se... Livsfrågor ligger henne varmt om hjärtat.

Maria är snabb med sina budskap och svarar på frågor om kärlek och relationer, ekonomi, arbete och företagande och hur du ska vidareutveckla detta. Hon pratar gärna även om dina drömmar samt om hur du kan vidareutveckla dig själv och komma vidare om du känner att du fastnat. Har du borttappade saker eller frågor om djur så går det också bra.

Rekommendationer:

Det var roligt att prata med Maria för hon var så säker när det gällde att berätta om mig som person. Det var som om hon kände mig! Hon kollade, med hjälp av mitt personnummer, vad jag håller på med nu, och hur mitt år ska bli. Hon hade också kontakt med mina anhöriga på andra sidan. Hon såg att min ekonomi ska bli bra i år, det är ju alltid roligt!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.