phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Milla - Direktkod 218

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Milla ser andevärlden tydligt.

Milla har varit medial sedan barnsben och har en stark kontakt med andra sidan. Hon ser tydliga bilder och hon hör vad de säger. Hennes kanaliserande förmåga är mycket stark och hon förmedlar direkt vad andevännerna säger, genom att återge speciella ord och fraser. Även om du inte ser det så sitter hon och gör gester som dina anhöriga i andevärlden visar. Hon känner dina känslor och känner både fysisk och psykisk smärta hos dig som ringer. Som extra verktyg har hon orakelkort och enhörningskort, och för ja- och nej-frågor använder hon sin pendel.

När du ringer till Milla har hon redan suttit och andats in en lugn rytm i kroppen, har öppnat sina sinnen och har kopplat upp sig mot andevärlden. På sin plats i vardagsrummet har hon lagt fram sina stenar och kristaller, tänt rökelse och ljus och på alla sätt skapat en harmoni för att arbeta på bästa sätt. Milla är en kvinna som vill alla väl. Hon vägleder dig i en positiv anda och ger ett lugn.

Spådam Milla spår inte i sjukdom och död, och hon vill inte heller gå in på frågor om otrohet. Hon kan ge dig ledtrådar till var du ska leta efter försvunna saker.

Rekommendation:
Det var så roligt att prata med Milla för hon är så jordnära och konkret. Man blir glad av att prata med henne. Det är inget konstigt alls, att mina anhöriga berättar för Milla, precis som om de sa det direkt till mig. Jag fick veta en massa om jobbet och om vardagen hos mig. När jag frågade om kärleken så fick jag spännande svar, och så visste jag precis vad hon pratade om!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.