phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Narvia - Direktkod 240

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Narvia tar sina tarotkort på största allvar.

När du ringer till Narvia är hon förberedd med sin dubbla uppsättning av tarotkort. Det är en väl använd kortlek som hon arbetat med i många år. Narvia är en mycket säker tarotläggare och tolkar sina budskap från olika perspektiv. När hon sitter där i rummet med sina kristaller runt sig får hon dels in din livssituation och dels ser hon allt genom sina guider från ett högre perspektiv. Hon kan svara på alla frågor, är mycket noggrann och kan även ge dig dagar och tidpunkt för det som ska ske. Hon kanaliserar direkta ord från andevärlden och i kombination med tarotkorten får hon säkra budskap.

Spådam Narvia är bra på att se helheten och kan visa vilken väg du ska gå. Starka kärleksfulla energier arbetar genom henne, och kommer särskilt när du har bett om healing, då energin kommer till henne direkt efter samtalet så att hela hennes kropp skakar och hon kanaliserar det till dig, vanligtvis i ca 10-20 minuter. Andevärlden förmedlar sina budskap via viskningar, tydligt tal, bilder och har även visat sig, som en blixt i ett starkt ljus och närvaro. Narvia har hittat sin nya väg till naturkrafterna och naturandarna, och med sin shamantrumma har hon med sig själar från andra sidan, vilka har speciellt gjort sig hörda för att hjälpa och vägleda. Hon kan hjälpa själar till andra sidan och har även rensat hus med lyckat resultat.

Vår spådam Narvia har finska som sitt modersmål och spår på svenska och finska. Hon har lång erfarenhet från arbete på en spålinje i Finland. Hon letar inte efter bortsprungna djur och hon spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Jag upplever Narvia som en mycket säker spådam som ger klara besked, öppet och ärligt. Det märks att hon kanaliserar budskapen, för det finns ingen tvekan. Hon hade mycket intressanta saker att berätta och hon behövde inte fråga mig om något utan alla svar kom från andevärlden i hennes tarotkort.

Narvias blogginläggSpådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.