phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Natalia - Direktkod 174

Spådam Natalia

Lyssna på min presentation.

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Vår Spådam Natalia är mycket meriterad.

Spådam Natalia är en healer med mycket god utbildning. Hon har en Reiki master utbildning och hon har också en Star Code Healing utbildning. Hon känner i sin egen kropp vilka bekymmer du kan tänkas ha. Du kan få healing och trumhealing om du önskar det.

Natalia är en Certiferad Path Finder inom astrologi och numerologi. Hon har även yrkesutbildning inom Tarot, samt Naturmedicinska grunder. Hon använder gärna tarotleken Själens Spegel.

Att anordna resor över hela världen för att besöka kraftplatser är och har varit Natalias stora intresse och i samband med det har hon utfört healing till människor och till Moder Jord.

Hon ser sig själv i ständig utveckling, och intresset för andlighet och för människor har gjort att hon utbildat sig i ämnet.

När Natalia arbetar utgår hon alltid från Kärleken. När hon vägleder ser hon människan med änglarnas ögon och älskar villkorslöst med stark empati för den som behöver det. Alla har samma källa och med den utgångspunkten ger hon dig det du behöver veta just nu. Hon tonar in sig på vad som är aktuellt och vad som är den stora frågan för just dig. Det går inte att beställa budskap utan du får vad som är meningen att du ska få.

Spådam Natalias främsta redskap är astrologi och numerologi och därför kommer hon att fråga dig om namn och födelsedatum. Hennes övriga redskap är stenar och kristaller och olika tarotlekar.

Inga frågor är främmande för henne, men hon spår inte i sjukdom och olyckor. Natalia gör gärna djupgående läsningar som få ta en stund. Hon svarar även gärna på mailfrågor.

Natalia talar både svenska och ryska.

Rekommendation:
Det var spännande att prata med Natalia för hon är så kunnig. Det var som hon såg rakt igenom mig och kunde beskriva mig som person helt perfekt. Hon förklarade för mig, så att jag förstår varför händelser och personer kommer in i mitt liv. Om jag hade möjlighet skulle jag sitta en hel dag och lyssna på Natalia för hon är så ödmjuk och klok, och har så mycket kunskap.

Vill du prata med Natalia? Köp samtalstid direkt!

Köp samtaltids via kort eller din internetbank. Du får din kod omgående via sms och e-post.

Få hjälp med

Ladda ner vår app - Gratis

App iphone App Android

Spådam.se

Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.