phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Natividad - Direktkod 219

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Natividad får in budskap med alla sina sinnen.

Natividad är uppväxt med andligheten och har varit medial sedan barndomen. I hennes släkt har andligheten alltid varit ett naturligt inslag i vardagen. Hon har den förmågan där man bara vet svaren. Hennes guider kommunicerar med dina guider, änglar och ärkeänglar, och Natividad får in budskap med syn, hörsel, känslor, tankar och idéer. När du ringer sitter hon i sitt lilla rum med kristaller, änglaorakelkort och tända ljus. Hon har mediterat innan arbetspasset och kommit i rätt stämning för att vägleda dig. Hon använder sig själv som sitt starkaste redskap och intuitionen ger henne svaren just du behöver. Natividad svarar på många olika frågor och till hennes starkaste områden hör relationsfrågor av olika slag. Healing förmedlas under samtalet.

Spådam Natividad är en ödmjuk och tillmötesgående andlig vägledare som brinner för att hjälpa människor. Till hennes meriter kan räknas certifierad änglakortstydare och Atlantian healer. Natividad letar inte efter bortsprungna djur och försvunna saker. Hon söker inte aktivt upp dina anhöriga på andra sidan och spår inte heller i sjukdom och död. Svenska och spanska är de språk som kan användas i samtal med henne.

Rekommendation:
Vi hann med många frågor på den korta stund som jag pratade med Natividad. Svaren kom snabbt och exakt och vi pratade om kärleken, jobbet och min andliga utveckling. Det var mycket intressant och jag fick nya vinklar på saker och ting. Det finns ingen tvekan om att jag vill ringa till henne igen!
Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.