phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Nettan - Direktkod 288

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Spådam Nettan är en certifierad coach.

Nettan är en jordnära och stabil spådam med stor erfarenhet av människor och olika yrkesroller. När du ringer sitter hon med tända ljus och är fullt fokuserad på dig och de budskap du ska få. Hon tar in dina energier och hon tar stöd i olika tarotkort. Hennes starka intuition och känsla, gör att hon är väldigt träffsäker. Hon vill gärna att du frågar efter det du vill veta, så får hon raka svar att ge dig. Om någon av dina nära och kära från andevärlden vill lämna budskap så förmedlar hon dem, men hon söker inte aktivt andekontakt. Nettan har god kontakt, och en känsla för djur så hon healar gärna ditt djur om du säger till.

Spådam Nettan spår inte i sjukdom och död och hon letar inte efter försvunna saker. Nettans styrka är att på ett lugnt och säkert sätt coacha dig fram i livet i stort och smått. Genom att få in bilder och tankar så ser hon din väg framåt.

Arbetsspråket är svenska men hon förstår även norska.

Rekommendation:
Det Nettan sa till mig förra veckan har redan slagit in. Samtalet med henne var verkligen en upplevelse, för vi pratade om många olika områden, såsom kärlek, företagande och ekonomi, och om olika strategier för att få ut det bästa av allt.Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.