phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Petra-Maria - Direktkod 267

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår spådam Petra-Maria är en erfaren sierska.

När du ringer till Petra-Maria sitter hon i sitt sovrum och har dukat bordet med finaste stjärnduken med silverglitter på. På duken ligger stenar och kristaller. Som barnfödd medial har Petra-Maria hela tiden sin gåva med sig och är redo för dina frågor. Petra-Maria vet hur du mår, hon scannar av dig när du ringer. Hon vet vad som händer runt dig och vad som ska hända. Budskapen kommer genom att hon ser bilder och hör meddelanden, och bara vet genom sin starka intuition.

Hon har arbetat lång tid med spådom på olika spålinjer. Genom sitt intresse har hon utvecklat kunskaper i astrologi och numerologi. Petra-Maria har stor erfarenhet av att lägga tarot, men hennes skicklighet kräver inte längre att hon använder korten, utan hon klarar sig bra utan dem, men har dem gärna för kundens skull. Hon har då Änglakort och olika tarotlekar. Petra-Maria hittar bortsprungna djur och försvunna saker. Hon tar anhörigkontakter om de kommer spontant. Hennes arbetsspråk är svenska. Hon spår inte i sjukdom och död.

Rekommendation:
Petra-Maria är en mycket säker spådam som kunde vägleda mig i min framtida karriär. Hon tog in mina styrkor och karaktärsdrag så att hon såg vad jag är lämpad för. Jag kan varmt rekommendera Petra-Maria för de större frågorna!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.