phone
RING NU!
09.00 - 24.00 alla dagar - 18 år
Betallinje: -- Fakturalinje: -- Kontantkort: --
phone
RING NU!
09.00 24.00
alla dagar
18år
lens ONLINE
lens OFFLINE


Laddar...Laddar...

Spådam Pia - Direktkod 233

Spådam - Direktkod --

Läs mer

Ring någon av våra duktiga spådamer och låt de besvara dina frågor oavsett om det gäller kärlek, arbete eller budskap från universum.

Surfar du från mobilen? Ring direkt genom att klicka på numret.

Köp samtalstid med en duktiga spådam. Du får din kod omgående via mail och SMS och du kan ringa direkt efter din betalning.

Boka en privat telefonsittning med en duktig spådam eller medium. Välj en ledig (grön) tid nedan och boka direkt.

Ställ dina frågor till en duktig spådam genom att använda Spådom via mail. Du får svar på dina frågor inom 48 timmar.

Här ser du när vår spådam finns tillgänglig på vår spålinje.

Vår Spådam Pia visar dig det positiva och hjälper dig i balans.

När du ringer till Pia så sitter hon i sitt vardagsrum med de stora fönstren och låter ljuset strömma in. Genom att hon alltid har ett stearinljus tänt och fokuserar på att vara i balans i hjärna och hjärta har hon mentalt förberett sig på samtalet från dig, genom att stilla sina tankar. Hon öppnar då upp för budskapen från Universum, vad som är viktigt här och nu och vad som skall förmedlas.

Spådam Pia är starkt intuitiv och hon känner även in vad som ska sägas. Till hjälp har hon sina Änglaorakelkort. Pia har alltid varit medial, och genom egna svåra processer har hon vänt sitt liv till det positiva och kan även hjälpa andra att se det positiva i allt som sker. Hon har utvecklat en stark tillit till att hon får de rätta budskapen för att människorna hon hjälper ska må bra. Hennes önskan är att hjälpa människor så att de hittar sin egen balans. Pia är en coach, en vägledare som är en lugn och stabil lyssnare. Inga frågor är för svåra. En av Pias styrkor är att hon kan få in namn som förknippas med en händelse.

Pia spår inte i sjukdom och död, och hon letar inte saker som kommit bort eller djur som förvunnit. Däremot kan hon få en bra kontakt med dina djur i hemmet. Pia spår på svenska, norska och på flytande finska och engelska.

Rekommendation:
Det ord jag förknippar med Pia är trygghet. Hon är lugn och lyssnande, en kvinna man får ett riktigt förtroende för. Hon är säker att känna in och hon kunde berätta en massa om mig och min situation. Hon är säker och hon bara vet!Spådam Karin - Direktkod 197
format_quote
Vår Spådam Alexandra är ett välutbildat medium.
format_quote
phoneRing

För att prata med Angeli direkt i växeln; tryck 3, sedan 114 och avsluta med #.